1. Prijs van :
  2. Banner ontwerpen

Onze tips:

  1. Vraag offertes voor bannerontwerp aan.

Prijzen banners ontwerpen | De prijs van banner ontwerp

Een banner op het internet is te vergelijken met het reclamebord langs het voetbalveld. Een opvallend reclamebord zorgt ervoor dat u aandacht heel even uitgaat naar het aangeprezen product in plaats van de spelers op het veld. Een banner heeft dezelfde intensie. Reclame maken voor uw product zonder de inhoud van de website te verstoren.

Het ontwerp van een banner is werk voor een professioneel. Deze weet duidelijk de balans tussen uw boodschap en de content op de website weer te geven. Bovendien vergt het nogal wat technische vaardigheden om een banner te ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende formaten. GIF (een bewegend plaatje), HTML (een mini website) en FLASH (soort filmpje) zijn enkele voorbeelden die alleen voor de kenners boekdelen spreken. Formaat GIF is het goedkoopst, FLASH het duurst.

Daarnaast zijn de verschillende maten van uw banner van belang bij de prijsbepaling. De maten zijn 120X60, 234x60, 120x600 en 468X60 pixels. Regelmatig bieden bedrijven een set banners voor vaste prijs aan. Zo’n set van vier banners kost gemiddeld tussen de 100 en 200 euro. Dan hebben we het over de GIF-banners. Voor FLASH moet u rekenen op een prijs tussen de 200 en 300. Daarbij zijn extra’s als muziek, audio en film niet meergerekend.

Voor de exacte prijs voor het ontwerpen van een banner kunt u een offerte opvragen via Websiteslatenmaken.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu offertes voor banner ontwerp aan.