1. Prijs van :
  2. Dakkapel

Onze tips:

  1. Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes via dakkapellatenplaatsen.nl.

Prijzen van dakkapellen | Wat is de prijs van een dakkapel?

De prijs van een dakkapel weegt ruim op tegen de voordelen die de toename in ruimte oplevert. Een kleine donkere zolderruimte tovert u namelijk om tot een volwaardig woonvertrek. De prijs van een dakkapel wordt bepaald door de afmetingen, de manier van plaatsen en de gebruikte materialen.

Een dakkapel kan in een fabriek of werkplaats gemaakt worden (prefab), of geheel ter plaatse opgebouwd. De prijs van een prefab dakkapel of een op locatie vervaardigde dakkapel ontlopen elkaar niet veel.

De prijs voor een dakkapel van multiplex, met afmetingen van ongeveer 1 meter hoog, 2,50 meter breed en 1 meter hoog bedraagt zo'n  €2500 en €4000. Het raamwerk bestaat dan uit houten kozijnen en enkel glas. Een kunststof dakkapel is onderhoudsvriendelijker maar de prijs van een dakkapel met kunststof kozijnen ligt gemiddeld € 400 hoger dan de prijs voor een standaard dakkapel. De prijs voor een volledig kunststof of polyester prefab geïsoleerde dakkapel ligt tussen de € 3000,- en €5000,-.

Wilt u precies weten wat de prijs voor uw dakkapel gaat worden? Op Dakkapellatenplaatsen.nl beschrijft u uw opdracht en ontvangt vervolgens meerdere offertes op maat. Vraag hier de prijs van een dakkapel op.