1. Prijs van :
  2. Bestrating

Prijzen van bestrating | Wat is de prijs van bestraten?

De prijs voor bestrating is afhankelijk van de (hoeveelheid) tegels en het uurloon van de stratenmaker. De kosten voor tegels berekent u eenvoudig door de kosten en oppervlakte van een steen te vermenigvuldigen met het totaal te betegelen oppervlakte. Het is voor ons moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs tegels, omdat de prijzen daarvan sterk uiteenlopen en afhankelijk zijn van uw wensen.

De prijs van bestrating laten leggen liggen tussen 30 en 40 euro per uur per stratenmaker of zo'n 5 tot 10 euro per vierkante meter. Dit is dus exclusief de kosten van de stenen. De kosten van bestrating zelf lopen behoorlijk op en dient u zelf via uw hovenier te regelen of bij een tuincentrum te halen.

Een groot voordeel bij het laten leggen van de bestrating is dat de stratenmaker veel kennis en kunde heeft. Dit komt de kwaliteit van het werk en plezier van de tuin natuurlijk ten goede. Om goede inzage in de prijs van bestrating te krijgen, kunt u op MultiOfferte.nl eenvoudig offertes voor bestrating aanvragen en vergelijken.