1. Prijs van :
  2. Schilder

Onze tips:

  1. Vraag offertes voor schilderwerk aan via Schilderwerkofferte.nl

Prijzen van schilders | Wat is de prijs van een schilder?

Voor de prijs van een schilder is moeilijk één richtprijs te geven, maar we proberen het toch. Er zijn namelijk talloze factoren van invloed op de prijs die een schilder maakt. Laten we beginnen met te stellen dat de prijs die een schilder maakt altijd opweegt tegen de baten. Kozijnen in slechte staat en deuren met druipers zien er niet mooi uit én zijn niet goed voor het onderhoud van uw woning.

De prijs voor schilderen wordt door de volgende factoren bepaald: het totale oppervlakte. De prijs voor het schilderen van drie vierkante meter is lager dan de prijs voor het schilderen van 100 vierkante meter. Andere factoren die op de prijs van invloed zij: gebruikte verf, benodigde materialen zoals een stijger en voorrij kosten.

Belangrijk bij de samenstelling van de prijs van uw schilderwerk is het voorwerk. Voorwerk is het allerbelangrijkste bij schilderwerk en vormt de grootste hap van de prijs. Bestaande kozijnen en deuren schilderen waarbij de schilder het voorwerk doet kost u al snel tussen de € 30,- en € 40,- per vierkante meter. Om aan te geven hoe voorwerk de prijs van de schilder beïnvloed: Bij een nieuw/kaal kozijn is dit slechts € 5,- tot € 8,- per meter.

Kwaliteit komt tegen een prijs, ook bij een schilder. Laat de keuze voor wie gaat schilderen niet alleen afhangen van de prijs, maar ook van de geleverde kwaliteit. Vraag ook altijd of een schilder bij u langs komt. Zodoende kan de schilder een goede offerte op maat opmaken en dus tot een goed onderbouwde prijs komen. Schilderwerkofferte.nl kan u helpen met het vinden van een goede schilder. Vraag hier offertes bij schilders aan.