1. Prijs van :
  2. Ontwerp van huisstijl

Prijs van huisstijl ontwerpen | Prijsvan.nl

Een opvallend, goed doordacht bedrijfslogo springt in het oog en laat een daverende indruk achter op de mensen die het voor het eerst zien. Zo heeft u al een potentiële klant gewonnen zonder een woord gesproken te hebben. Oftewel het laten ontwerpen van een huisstijl betaalt zich op den duur uitgebreid terug.

Maar het ontwerp van een huisstijl is meer dan een logo. Onder een huisstijl vallen meestal ook het ontwerp van briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. De prijs van het ontwerp kan flink uiteen lopen. De grafische industrie is een heel dynamische wereld met veel concurrentie. Ook beginnen veel ontwerpers al snel voor zichzelf. Daar kunt u de vruchten van plukken als u zich goed oriëntieert.

Voor een paar honderd euro kunt u bij een beginnend ontwerper al een prachtig product afgeleverd krijgen. Maar u moet wel rekening houden met een risico dat het resultaat tegen kan vallen. Wie liever voor zeker gaat, kan de huisstijl laten ontwerpen door een gevestigd grafisch bureau. De prijs voor de huisstijl zal ongeveer een paar duizend euro zijn, maar u bent zeker van kwaliteit, stiptheid en service.