1. Prijs van :
  2. Website maken

Onze tips:

  1. Vraag offertes voor webdesign aan via Websiteslatenmaken.nl

Prijzen websites maken | Wat is de prijs van een website?

Als u een bedrijf begint, ontkomt u tegenwoordig niet meer aan een website op internet. Gouden gidsen en telefoonboeken behoren praktisch tot het verleden. Iedereen zoekt op internet en u wilt als ondernemer natuurlijk graag tussen de zoekresultaten staan.

U kunt zelf gaan stoeien met allerlei programmeertalen om een zeer uitgebreide complexe website te maken, maar dat is helemaal niet nodig. Bovendien u heeft als startend ondernemer waarschijnlijk andere zorgen aan uw hoofd. Een website levert meestal niet direct geld op en uw bedrijf zal in de startersjaren misschien wel een paar keer van richting veranderen. De informatie wordt dan al snel out of date. Zonde van die dure website.

De prijs voor de maken van een eenvoudige, gebruiksvriendelijke website begint bij €200,-. Wilt u applicaties als een online bestelformulier dan loopt het bedrag gauw op naar €1000,-. Wilt u een systeem waarmee u zelf eenvoudig uw site kan updaten dan ligt de prijs meer in de duizenden euro’s.

De exacte prijs voor het laten maken van een eenvoudige website kunt u opvragen via Websiteslatenmaken.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu gratis offertes voor een eenvoudige website aan.
Vind hier een overzicht van webdesigners.