1. Prijs van :
  2. Uitvaartverzekering

Prijs van een uitvaartverzekering | Prijsvan.nl

De prijs van een begrafenis is aanzienlijk hoog en schommelt tussen de 4000 en 7000 euro. Wanneer u speciale wensen heeft kan de prijs van een begrafenis oplopen tot € 10.000,-. Voor de crematie zelf dient u rekening te houden met € 1200. De prijs van het gebruik van de begraafplaats ligt tussen de € 700 en € 1500 euro. De prijs van een grafsteen bedraagt al snel meer dan 2000 euro.

Veel Nederlanders hebben het totale bedrag voor een begrafenis niet in een oude sok zitten. En overlijden is helaas onontkoombaar. Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden in een toch al niet prettige tijd - zo direct na uw overlijden - met een financiële last opgezadeld worden.

De maandelijkse prijs voor een uitvaartverzekering is gering in vergelijk met het plotseling ophoesten van de totaalsom van en begrafenis. Al voor enkele euro's per maand bent u gedekt. De prijs van een uitvaartverzekering is afhankelijk van de duur (= het aantal jaren) van de verzekering én het te dekken bedrag. De exacte prijs voor uw uitvaartverzekering is gratis en vrijblijvend op te vragen op bijvoorbeeld:

Snel en eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken doet u bij Top Uitvaartzorg. Ga naar de site en vergelijk alle uitvaartverzekeringen. Bereken, vergelijk en sluit online de goedkoopste uitvaartverzekeringen af.

Uitvaartpolis-online regelt het graag voor u met een goede en goedkope begrafenisverzekering. Meer weten? Informeer dan online naar een goedkope uitvaartverzekering

Gemakkelijk direct online een uitvaartverzekering afsluiten? Sluit uw uitvaartverzekering af bij FBTO en ontvang een gratis waardebon bij FBTO Uitvaartverzekering!