1. Prijs van :
  2. Schuifpui

Onze tips:

  1. Vraag offertes voor een schuifpui aan via Schuifpui-gids.nl

Prijzen van schuifpuien | Wat is de prijs van een schuifpui?

De prijs van een schuifpui weegt ruim op tegen de voordelen. De grootste voordelen van een schuifpui zijn het toegenomen zicht op buiten en een grotere lichtinval in huis.

De gebruikte materialen, de afmetingen van de pui zelf, het gewenste onderhoud, glasssoort, isolatie en in welke mate uw gevel verbouwd dient te worden zijn van invloed op de prijs van uw schuifpui. Ook de manier van openen van de schuifpui is van invloed. Een kiep of draai kiep pui is duurder dan een pui die enkel open en dicht schuift.

De prijs van de schuifpui zelf is vooral afhankelijk van de afmetingen en ligt tussen de € 1000,- en € 3000,-. Maar daarmee bent u er dus nog niet. Het arbeidsloon op het werk aan de gevel schroeft de prijs verder op. De prijs voor het plaatsen van een schuifpui ligt grofweg tussen de € 4000,- en € 7000,- en kan oplopen tot boven de € 10.000.

Wilt u precies weten wat de prijs voor uw schuifpui gaat worden? Op Schuifpui-gids.nl beschrijft u uw opdracht en ontvangt vervolgens meerdere offertes op maat. Vraag hier de prijs van een schuifpui op.