1. Prijs van :
  2. Reparatie CV ketel

Onze tips:

  1. Vraag offertes van CV-installateurs aan via CVaanleggen.nl

Prijzen van cv-ketels repareren | Prijsvan.nl CV ketel repareren

Onderdelen van cv-ketels zijn prijzig. Zeker bij oude modellen lopen de prijzen snel op. Door de snel verbeterende techniek zijn onderdelen van oude cv-modellen steeds moeilijker te krijgen. Voordat u een hoge prijs betaalt voor de reperatie, kan het verstandig zijn eerst te bepalen of de aanschaf van een nieuwe cv-ketel wellicht goedkoper is.

Nieuwe cv-ketels zijn namelijk energiezuiniger dan de oude modellen. Door de lagere energieprijzen door te bereken bij de aanschaf en deze te vergelijken met de mogelijke prijs voor een repartatie, krijgt  u een aardig beeld van het financiele plaatje. Cv-specialisten kunnen u het beste helpen met deze afweging.

De prijs van een onderhoudscontract is daarentegen altijd lager dan die van een dure reparatie. U betaalt per maand een bedrag tussen de 5 en 8, da’s de moeite waar vergeleken met de prijs van een reparatie die kan oplopen tot enkele honderden euro’s. De exacte prijs van een reparatie van een cv-ketel zijn natuurlijk geheel afhankelijk van wat er precies moet worden gerepareerd. Alleen de offerte van een specialist kan uitsluiting geven.

De prijs van de reparatie van een cv-ketel kunt u opvragen via CVaanleggen.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu offertes voor reparatie van een CV ketel aan.