1. Prijs van :
  2. Nieuwe CV ketel

Onze tips:

  1. Vraag offertes van CV-installateurs aan via CVaanleggen.nl

Prijzen CV ketels | Prijsvan.nl - Wat is de prijs van een CV ketel?

Ketels voor de centrale verwarming zijn prijzig. De prijs van een eenvoudige cv-ketel is ongeveer € 1100,-. Voor een zeer krachtige cv-ketel betaalt u ruim € 3000. Waarom zo’n hoge prijs voor cv-ketels? Omdat de techniek steeds geavanceerder wordt. Hierdoor wordt de CV ketel gelukkig ook zuiniger. En dat ziet/verdient u vervolgens weer terug op uw maandelijkse energierekening. 

Meestal kunt u de besparing op uw energierekening uitrekenen bij de leveranciers van cv-ketels. Het is immers handig om te weten of de prijs die voor de relatief dure maar energiezuinige cv-ketel betaalt uiteindelijk een koopje blijkt te zijn.

Wie niet van plan is om een hoge prijs te betalen voor een energiebesparende cv-ketel kan er ook voor kiezen een ketel te leasen. Prijzen verschillen van €20,- to € 30,- per maand.

De exacte prijs van een nieuwe CV ketel kunt u opvragen via CVaanleggen.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu de offertes voor uw nieuwe CV ketel aan.