1. Prijs van :
  2. Hosting website

Prijzen websites hosten | Wat is de prijs van website hosting?

U heeft een website laten ontwerpen, maar nu wilt u deze natuurlijk op het internet terugzien. Dat regelt een hostingsbedrijf voor u. De prijs van hosting van een website is afhankelijk van de hoeveelheid informatie (data) die u op de server (de computer die uw op het internet plaatst) wilt plaatsen en hoe vaak deze informatie wordt opgevraagd (traffic). Ter vergelijking: de server is de auto die uw website over de digitale snelweg laat rijden, traffic is de benzine.

Wie een redelijke eenvoudige tot gemiddeld complexe website heeft klaarstaan moet ongeveer op een hostingsprijs van ergens tussen de €50,- en €100,- per jaar rekenen. U heeft dat uw eigen emailadres en kunt gebruik maken van een telefonische helpdesk.

Er zijn wereldwijd veel hostingsbedrijven die u al ruimte aanbieden voor een habbekrats. Laat u zich echter niet in de luren leggen. Dit soort hostingsbedrijven zijn meestal erg onbetrouwbaar. Voor de exacte prijs voor het hosten van een website kunt u een offerte opvragen via Websiteslatenmaken.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu offertes voor
website hosting aan.