1. Prijs van :
  2. CV ketel onderhoud

Onze tips:

  1. Vraag offertes van CV-installateurs aan via CVaanleggen.nl

Prijzen cv-ketels onderhouden | Prijs van CV ketel onderhoud

Een kapotte cv-ketel is het laatste waar u op zit te wachten tijdens de koude wintermaanden. Om dit te voorkomen is het raadzaam een onderhoudscontract af te sluiten met uw leverancier/installateur van uw cv-ketel. Zo voorkomt u een prijzige rekening zodra uw cv-ketel problemen oplevert.  Voor de prijs van cv-onderhoud moet u met ongeveer € 5.,- tot € 8,- per maand in acht nemen.

Een andere manier om de hoge reparatieprijs te ontwijken is door de cv-ketel te leasen. Net als bij een auto is de prijs van reparaties doorberekend in het maandelijkse leasebedrag. U betaalt het leasebedrijf een prijs van ongeveer 30 euro per maand. Afhankelijk van het contract bent u na afloop van de leaseperiode eigenaar van de cv-ketel. De restwaarde kunt u bijschrijven op uw conto.

Indien u meer informatie wilt over de prijs en dekking van servicekosten en leaseprijzen van cv-ketels, vraag dan een offerte aan via CVaanleggen.nl. Daar beschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt. Vraag nu offertes voor service en onderhoud CV ketel aan.